Är du taggad inför årets konsert?

Bra! Det är vi med, förberedelserna är redan i full gång!


Här kan du läsa om våra grymma artister!

Årets artiser!

2018

Markus Krunegård

Tillsammans med TM EVENT AB är vi glada att kunna presentera Markus Krunegård till Eneby Rock 2018! Under åren har Markus Krunegård hunnit med mycket, både som del av flera musikaliska projekt men främst som soloartist, låtskrivare och producent. Sedan han debuterade på egen hand 2008 har han nominerats till Rockbjörnen, Grammis och P3 Guld där han tog hem pris för Årets Låt med hitsingeln ”Jag är en vampyr”. Senaste gången vi fick ny musik från Markus var i Juni 2014 i form av albumet ”Rastlöst Blod”. Nu har han släppt efterlängtad ny musik o form av singlarna ”Ben kött & känsler”, ”Tur att vi lever samtidigt” & duetten ”O A O A E vi förlorade” med Miriam Bryant. De första releaserna från hans kommande album ”I huvet på en idiot, i en bar, på en Ö, i ett hav, på en Ö, i en bar, i huvet på en idiot”. Albumet släpps den 7 september och samma dag intar han stora scenen på Gröna Lund i Stockholm.

Klicka här för att komma till hans facebook!


Tundra

Kindapop på svenska. Tundra bildades 2017 och gör Eneby Rock-debut. Samtliga medlemmar har tidigare spelat på festivalen i syskonband såsom Al-Bin, Dalen och Edgar. Tundra består av Alexander Monell (sång, gitarr), David Lindqvist (bas), Sebastian Monell (klaviatur), Tjelvar Tyrstam (trummor) samt Robin Ekberg (gitarr).

Klicka här för att komma till deras facebook!


Kinda Gospelkör

Kinda gospelkör, som leds av Anders Broo Larsson, kommer att öppna Eneby Rock för femte året i följd!


Lifvens

Smålänningarna i Lifvens gästar Eneby Rock 2018! Saxat från bandets hemsida: ”Spelverket startade upp 1993 och det har sedan dess spelats på allt från församlingshem till rökiga pubar. Namnet är taget från den lokala stortjuven Samuel Johan Lif som härjde i trakterna runt Lönneberga på 1800-talets mitt. Musiken, eller det som låter är en blandning av olika blandningar hopmixat till en enhetlig blandning. Visor, skröner, och låtar som på slingrande vägar far mellan Sverige, Storbritannien, Irland, USA och Sydamerika för att slutligen hamna i Småland, där alltihop kryddas med egen humor och spelglädje.” Bandet består av Kenneth Rosén (sång, banjo), Ulf Nilsson (sång, fiol), Patric Engqvist (sång, gitarr), Tommy Eklund (sång, trummor) och Anders Nilsson (sång, dragspel).

Klicka här för att komma till deras facebook!


FARMERS BLUES BAND & Slidin' Slim

Farmers Blues Band återkommer till Eneby Rock! Bandet bildades på 1980-talet och spelade senast hos oss 2016. Gruppen består av: Anders Lindstrand, Danne Argenius, Tommy Bizzotto och Calle Eriksson. Slidin' Slim kommer att förstärka Farmers Blues Band under Eneby Rock 2018. Slidin' Slim, eller Anders Landelius, som är från Linköping har givit ut ett antal album och har utöver större delen av Norden också turnerat i USA, Nederländerna och Polen.

Klicka här för att komma till FARMERS BLUES BAND facebook!

Klicka här för att komma till Slidin' Slim facebook!


Albin Wass

Albin Wass från Kisa släppte 2017 sin debutsingel ”Radio” som spelats över 60 000 gånger på Spotify. I år har han varit aktuell i tävlingen P4 Nästa där han tog sig till final med låten ”Worry”.

Klicka här för att komma till hans facebook!


Jenny Wall

Jenny Wall är känd för publiken på Eneby Rock. Hon är den enda som medverkat på varje upplaga av festivalen. Jenny var senast aktuell med utgivningen av sin EP – ”Konsten att inte gå under”.

Klicka här för att komma till hennes facebook!


Tove Gustavsson

Tove Gustavsson kommer att stå på Eneby Rocks scen för en tredje gång, följt av sina tidigare framträdanden med Slow Ride och Kjell Gustavsson and The Rhythm n Blues Orchestra. Tove är albumaktuell med ”Blue – Songs from a Diary”.

Klicka här för att komma till hennes facebook!


Tasty

Tasty är ett Kindaband som också kommer vara årets yngsta konstellation på Eneby Rock.

~ Eneby Rock ~

In the barn

Kindas bästa festival

~ Eneby Rock ~ In the barn | 18 augusti 2018 | 58.007623 15.701546 | info@enebyrock.se

© Copyright Eneby Rock